Werken tot het werkt.

Studio Tom Vanlaere is een onafhankelijke ontwerpstudio gevestigd in Tielt en verzorgt grafische projecten van concept tot realiteit, van kleine projecten van 1 beeld tot complete identiteiten voor een diversiteit aan klanten: bedrijf, overheid, cultuur, non-profit, B2B, B2C, …

 
 
diensten

Mijn werk omvat grafische vormgeving en visuele communicatie: branding, logo-ontwerp, lay-out, illustratie, animatie, webdesign, motiondesign, concipiëren en uitwerken van campagnes, … Daarbij kan ik rekenen op een netwerk van fotografen, copywriters en webontwikkelaars, of werk ik samen met partners aangeduid door mijn klanten. Ik maak wegwijs in allerlei communicatiekanalen, druktechnieken, materialen en afwerkingswijzen.

 
 
visie

Ik werk nauw samen met mijn klanten. Samen streven we er steeds naar een professionele en authentieke uitstraling neer te zetten die de persoonlijkheid van mijn klanten in de verf zet en hun doelpubliek aanspreekt en vertrouwen geeft. We willen dat ze worden opgemerkt en dat ook blijven, ongeacht de aard of de omvang van het project. Elke klant of project is immers uniek. Daar ga ik van in het begin mee aan de slag en dat willen we ook zien in het eindresultaat. Dat zorgt ervoor dat een project boven het maaiveld uitstijgt.

 
°1974

Tom Vanlaere studeerde af aan de Gentse Hogeschool voor Wetenschap en Kunst in 1997 als Meester in de beeldende kunsten, grafische vormgeving. Na ervaring bij diverse drukkerijen en grafische bureau’s (Lannoo, November, …) richtte hij in 2006 zijn eigen studio op.

 

Altijd blij nieuwe mensen te ontmoeten.
Bel +32 473 65 17 47
email vanlaeretom@telenet.be
of kom ons een bezoekje brengen.